CIMG0267-2.jpg

Land Transport Harkema neemt OWG Grijpskerk over

Land Transport heeft de transportactiviteiten van Oosterhof Wegvervoer (OWG) in Grijpskerk overgenomen. Het is de tweede keer dit jaar dat de Harkemase onderneming een bedrijf overneemt. Afgelopen maart lijfde Land Transport vervoerder Boekema uit Heerenveen in.

Land Transport neemt het werk, de acht vrachtauto's en de personeelsleden van OWG over en beschikt nu over 40 vrachtwagens. Door de overname is het aantal medewerkers gestegen naar 43. Alle werkzaamheden worden aangestuurd vanuit Harkema.

land blauw witte trekker   land boekema trekker   land mega hout plaat

Land Transport is onder meer actief in het vervoer van bouwmaterialen, containers, staalconstructies en geconditioneerd transport. Specialisaties van OWG waren kippertransport (vervoer van zand en ander los gestort materiaal) en exceptioneel transport van onder andere staal. Land Transport kan met uitschuifopleggers nu ladingen tot 30 meter droog vervoeren.

Fré Oosterhof, eigenaar van OWG, heeft geen opvolger en heeft daarom zijn bedrijf verkocht.

Voor Land Transport heeft de samenvoeging belangrijke voordelen. Het bedrijf kan nu nog meer verschillende materialen en goederen vervoeren voor een grote diversiteit aan klanten. Ook zijn er voordelen qua efficiency, personeelsbezetting en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Hennie Dijkstra, eigenaar Land Transport

 

Het laatste nieuws

Hessel Wijkstra - Volle tanken

Onze collega Hessel is momenteel zeer succesvol met zijn cd "Volle tanken". Wij zijn natuurlijk erg trots dat deze artiest bij Land Transport werkt.

Lees meer...
 

Scania R Topline koeloplegger Thermoking

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer...
Land Transport / Betonwei 37, 9281 KT Harkema / Telefoon (0512)36 15 56 / Fax (0512) 36 46 15 / info@landtransport.nl