493428030_5_05LD.jpg

Overname Boekema Transport, Heerenveen

Land Transport neemt met ingang van 18 maart aanstaande de transportactiviteiten van A.H. Boekema & Zn. in Heerenveen over.

Boekema zal middels een activatransactie geïntegreerd worden binnen LAND Transport. Boekema is voornamelijk actief in het geconditioneerd vervoer, het klantenbestand zal in zijn geheel worden overgenomen.
De aanstaande uitbreiding van de activiteiten sluit dan ook naadloos aan op de terreinen waar LAND Transport momenteel al actief is.

In de nieuwe situatie zullen dagelijks 35 eenheden worden aangestuurd vanaf de centrale planning in Harkema. Vanaf genoemde datum zullen alle transporten uitgevoerd worden onder de naam LAND Transport en medio 2013 zal ook het rijdende materieel in de huisstijl van LAND worden aangepast.

Het personeelsbestand blijft geheel intact, door de bundeling van beide bedrijven wordt hun marktpositie verder verstevigd. Door de overname versterkt LAND Transport middels schaalvergroting zijn positie op het gebied van effici├źntie, synergie, bezettingsgraad en duurzaam ondernemen. Wij zijn dan ook zeer content met de uitbreiding van de activiteiten.


Voor verdere info: Hennie Dijkstra

 

Het laatste nieuws

Hessel Wijkstra - Volle tanken

Onze collega Hessel is momenteel zeer succesvol met zijn cd "Volle tanken". Wij zijn natuurlijk erg trots dat deze artiest bij Land Transport werkt.

Lees meer...
 

Scania R Topline koeloplegger Thermoking

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer...
Land Transport / Betonwei 37, 9281 KT Harkema / Telefoon (0512)36 15 56 / Fax (0512) 36 46 15 / info@landtransport.nl