CIMG0188.jpg

Onze vrachtwagens

LAND Transport is in de loop der jaren uitgegroeid tot een totaalvervoerder met bijna dertig medewerkers. We beschikken over diverse transportmogelijkheden. Ons wagenpark is modern en goed onderhouden. Het tijdelijk opslaan van goederen is trouwens bij ons ook geen probleem.

  • Geconditioneerde opleggers zetten we in voor het vervoeren van groente, fruit en andere levensmiddelen en voor bijvoorbeeld bloemen.
  • Diepladers en semi-diepladers gebruiken we voor het vervoer van bijvoorbeeld (prefab) bouwmaterialen, staalconstructies, (landbouw)machines en boten.
  • Huifopleggers met schuifzeilen schakelen we in voor het vervoer van onder andere pallets, hefbruggen, hout en stalinrichtingen. Handig is dat we onze huifopleggers kunnen voorzien van een meeneemheftruck (kooiaap), zodat we zelf overal en op elk gewenst tijdstip kunnen laden en lossen.
  • Onze vrachtwagens met een laad- en loskraan kunnen op locatie bijvoorbeeld zeecontainers, houtskelet, kozijnen, boten en machines laden en lossen. De maximale capaciteit van onze kranen is 52 tonmeter.
land_folder-1 land_folder-2 land_folder-3
 

Het laatste nieuws

Hessel Wijkstra - Volle tanken

Onze collega Hessel is momenteel zeer succesvol met zijn cd "Volle tanken". Wij zijn natuurlijk erg trots dat deze artiest bij Land Transport werkt.

Lees meer...
 

Scania R Topline koeloplegger Thermoking

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer...
Land Transport / Betonwei 37, 9281 KT Harkema / Telefoon (0512)36 15 56 / Fax (0512) 36 46 15 / info@landtransport.nl