CIMG0268.jpg

Lang, breed, zwaar, kwetsbaar of vers: wat voor goederen u ook wilt vervoeren, wij zorgen ervoor. En met bijna negentig jaar ervaring mogen we best stellen dat uw goederen bij ons in vertrouwde handen zijn. Onze ervaren chauffeurs zijn vakmensen. Ze werken secuur, gaan zorgvuldig met uw goederen om en zorgen ervoor dat alles op tijd wordt afgeleverd.

hennie dijkstra

Eigenaar Hennie Dijkstra: "Het transport van uw goederen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. We werken secuur en leveren alles op tijd af."


Transport op z'n Fries

Ons bedrijf heeft een echte Friese mentaliteit. Zo doen we wat we zeggen en beloven we niet meer dan we kunnen. Voor ons is dat heel vanzelfsprekend. Wij weten hoe belangrijk het is om je aan afspraken te houden en goederen op tijd af te leveren. We voelen ons ook betrokken bij onze klanten en dus denken we zo goed mogelijk met u mee. Dat hoort bij ons vak en dat voeren we secuur en serieus uit. Klanten hebben vertrouwen in ons. Een van hen verwoordt dat zo: „Wij bellen gewoon LAND Transport, want dan wordt het wel geregeld."

We streven altijd naar een langdurige relatie met de klant. Onze klanten kennen we dan ook bijna allemaal persoonlijk. Dat vinden we belangrijk en het werkt wel zo prettig. Bijzonder zijn de korte communicatielijnen bij ons bedrijf. Wie goederen wil laten vervoeren, wordt meteen doorverbonden met de afdeling planning. Onze planners verstaan hun vak. Zij hebben zelf ervaring als chauffeur en begrijpen als geen ander uw wensen. Belangrijk is ook dat ons bedrijf door de korte communicatielijnen snel kan inspelen op iedere situatie.


land transport scania r topline koeloplegger thermoking 1

Nieuw! Scania R Topline model 1:50

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer >>>

 

Het laatste nieuws

Hessel Wijkstra - Volle tanken

Onze collega Hessel is momenteel zeer succesvol met zijn cd "Volle tanken". Wij zijn natuurlijk erg trots dat deze artiest bij Land Transport werkt.

Lees meer...
 

Scania R Topline koeloplegger Thermoking

We hebben een exclusief miniatuurmodel van onze Scania R Topline met koeloplegger laten maken.

Lees meer...
Land Transport / Betonwei 37, 9281 KT Harkema / Telefoon (0512)36 15 56 / Fax (0512) 36 46 15 / info@landtransport.nl